چینی استخوانی یا بن چاینا (Bone China)
بن چاينا از خاک رس سراميکي نيمه شفاف که داراي حداقل ?? درصد خاکستر استخوان (استخوان گاو نر) است ساخته مي شود. در انگلستان ميزان خاکستر استخوان حداقل بايد ?? درصد باشد تا به آن چيني استخواني گفته شود. بن چاينا در حقيقت پرسلين است که حاوي خاکستر استخوان است. از ويژگي هاي بن چاينا سفت و سخت بودن، سفيدي و عبور نور از آن است.
براي تشخيص چيني استخواني از ساير ظروف مي توانيد چيني استخواني را در مقابل نور بگيريد. اگر انگشتانتان را از پشت ظرف ببينيد اين ظرف چيني استخواني است.
boneبن چاينا با کيفيت عالي حداقل داراي ?? درصد خاکستر استخوان است. از اين چيني ها مي توان براي مصارف روزانه استفاده کرد اما بيشتر از اين نوع چيني ها در ميهماني هاي رسمي استفاده مي شود. چيني استخواني سبک تر، قوي تر و گران تر از پرسلين است.
مزاياي ظروف چيني استخواني
اکثر چيني هاي استخواني قابليت استفاده در ماکروفر و ماشين ظرف شويي را دارند.
سبک تر و با دوام تر از ساير چيني ها هستند.
معايب ظروف چيني استخواني
گران قيمت تر از ساير چيني ها هستند.
استفاده طولاني مدت از چيني استخواني و شسته شدن زياد با آب گرم ممکن است باعث از بين رفتن لعاب، ايجاد ترک و پاک شدن طرح ها و رنگ آن شود.
لينک مطلب: http://zoody.ir/tips/2015/10