ظروف پذيرايي (سرو) طيف گستردهاي شامل انواع پشقاب، کاسه، ديس، نمکدان، فلفل دان، جا شکري[?] کاسه آب (جهت شستشوي انگشتان)[??] و مانند آن را شامل ميشود. ظروف يک بار مصرف در مواقعي استفاده ميشوند که امکان شستشوي راحت ظروف وجود نداشته باشد. در پذيرايي رسمي، ظروف بايد متناسب با يکديگر بوده و براي مثال نميتوان از پشقاب چيني و کاسه پلاستيکي استفاده نمود. ظروف مختلف بر کسي که از آنها استفاده ميکند، تاثير رواني ميگذارد. براي مثال استفاده از پشقاب سنگين و بزرگ در پذيرايي، تداعي کننده غذاي با کيفيت و فراوان است. طريقه چينش رسمي ظروف پذيرايي به اين شکل است که پشقاب اصلي، و کاسه سوپخوري در وسط، چنگالها، نان و دستمال سفره سمت چپ، کاردها، قاشقها و ليوانها سمت راست، قاشق و چنگال دسر و کيک جلوي پشقاب اصلي و در سمت چپ آن پشقاب و کارد آن قرار ميگيرد. ظروف چيني