اگر مي خواهيد غذا را بر روي درجه حرارت پايين و يکنواخت بپزيد ظروف چدن بهترين انتخاب براي شما خواهند بود. چدن به آرامي گرم مي شود و نيز سرد شدن آن به آرامي صورت مي گيرد، اين بدان معني است که بهتر از هر فلز ديگري هنگام پخت و پز گرم باقي مي ماند. همين ويژگي باعث مي شود که ديگ چدني براي پخت و پز در محيط بيرون بسيار مناسب است. چدن فلزي است که پس از گرم شدن براي مدت زيادي گرم باقي مي ماند، حتي اگر درجه حرارت محيط اطراف آن نوسان داشته باشد. سرويس قاشق و چنگال
نکات مربوط به چدن:
قبل از استفاده از ظروف چدن، بايد مقداري روغن را داخل آن جوشانده و سپس اجازه دهيد کاملا سرد شود. اين کار را چند بار انجام دهيد. نبايد ظرف در اين فرآيند شسته شود، زيرا در اين صورت آماده سازي موفقيت آميز نخواهد بود. چدن بدون پوشش مستعد زنگ زدگي مي باشد به همين دليل بيشتر آشپزها تنها با استفاده از پارچه اي نمناک آن را تميز مي کنند. شما مي توانيد کتري و ماهي تابه چدني که پوشش داده شده اند نيز تهيه کنيد. در اين صورت نگهداري و شستشوي آنها آسانتر خواهد بود. اين نوع ظروف نياز به آماده سازي اوليه که روش آن توضيح داده شد، ندارند.