در مورد ظروف تفلون توجه به این نکته ضروری است
تنها ظروفي که در کارخانههايي با مجوز پروانه ساخت از وزارت بهداشت توليد ميشوند، استاندارد و بهداشتي هستند.
مهندس رفيعي در اين زمينه حتي ميگويد: «طبق نظر کارشناسان، تفلون مرغوب حتي اگر بلعيده شود، بدون هيچ اثر سوئي بر بدن، دفع ميشود.»
به هر حال از آنجايي که اصولا در بلعيدن تفلون هيچ خاصيت و لذتي وجود ندارد، بهتر است در استفاده از تفلونها نکات ايمني را رعايت کنيد:
*براي شستشوي اين ظروف حتما از ابر استفاده کنيد و با سيم ظرفشويي به جان قابلمههاي تفلوني خود نيفتيد.
*در ضمن بهتر است از پودرهاي شوينده استفاده نکنيد و به استفاده از مايع ظرفشويي بسنده کنيد.
*قاشق فلزي را هم به ته ظرف تفلوني نکشيد و براي اين کار از قاشقهاي تفلون يا چوبي استفاده کنيد. اين طوري ميتوانيد مطمئن باشيد که در ميان لقمههاي غذايتان تکههاي تفلون وجود ندارد. ظروف چيني
*نکته مهم در مورد ظروف تفلون اين است که هرگز براي صرفهجويي و کمک به اقتصاد خانواده، به بازسازي ظروف تفلون خود فکر نکنيد و به دنبال راههاي ديگري باشيد، چون وزارت بهداشت با توجه به مورد تاييد نبودن واحدهاي بازسازي تفلون و نوع تفلون مصرفي در اين موارد، فعاليت اينگونه واحدها را غيرمجاز اعلام کرده است.
ويرايش و تلخيص:آکاايران