سيليکون چيزي شبيه به کائوچو است و از ترکيب طبيعي سيليسيوم و اکسيژن تهيه شده است. از ظروف سيليکوني بيشتر در پخت شيرينيها استفاده ميشود. زمان پخت در اين ظروف، سريع است و حتي بدون روغن ماده غذايي از آنها جدا ميشود. شستشوي آنها ساده است و ميتوان بهراحتي آنها را از فريزر به فر منتقل کرد. البته نبايد اين ظرفها را روي حرارت مستقيم گذاشت. کيفيت ظروف سيليکوني و بهاي آنها متفاوت است. سيليکونهاي پلاتيني از گرانترين انواع هستند و ميتوان از آنها در درجه حرارتهاي بسيار بالا استفاده کرد. سيليکون پراکسيد ضعيفترين نوع سيليکون است و برخلاف نوع پلاتيني تحمل 4 ساعت حرارت 200 درجه را ندارد. سيليکوني که کيفيت پاييني دارد، هنگام استفاده بوي نامطبوعي توليد ميکند و ممکن است مولکولهاي سمي را وارد غذاي شما کند، بنابراين اگر ظرف سيليکونيتان از نوع مرغوب نيست فقط از آن براي موادغذايياي که در سرما تهيه ميشوند، مثل ژله، استفاده کنيد. سرويس قابلمه